Då sitter Linn och jag framför husbilen och summerar fyra dagar vid Gardasjön. Vi är samstämmigt överens om att hit vill vi igen. Även överens om att husbilssemster är ett skönt sätt att semestra på. Man är verkligen herre över sin egen tid.


Vad har annars hänt under dessa dagar? Vi har varit på födelsedagskalas hos våra svenska grannar. Deras dotter fyllde år så det bjöds på jordgubbstårta men lemoncurd. Inte alls illa snarare väldigt gott. Grannarna är en familj från södra Stockholm som ligger ute i fem veckor med en stor och imponerande husbil. Det är tredje året de kommer till samma camping och har alltid varit lika nöjda. De skall vidare mot Kroatien senare.


Annars har dagarna inte bestått i så mycket. Det badas, cyklas, latas och gungas i gungar. Det har varit en fördel att vara fri för barnen har fått bestämma hur länge de ville stanna. Men nu är det dags för oss att lämna och komma till ett nytt ställe. Så nu planeras det igen. Det blir Schweiz och Moseldalen men exakt väg är inte riktigt klart. Än......


Efter trevlig middag och obligatorisk glass avslutande Lex, Johanna och Mathilda med ett kvällsdop. Mycket skönt tyckte de alla tre. Nova var lite mer skeptiskt inställd till det hela.